“Hiding within those mounds of data is knowledge that could change the life of a patient, or change the world.”
Atul Butte, Stanford

“Processed data is information. Processed information is knowledge Processed knowledge is Wisdom.”
Ankala V. Subbarao

"The most valuable commodity I know of is information."
Gordon Gekko, Wall Street

Wat we doen
previous arrow
next arrow
Slider

Wat we doen

Bij TRENEL bouwen we elke dag aan de strategie van onze klanten. We vormen ruwe ongestructureerde data om tot waardevolle inzichten en passen methodes toe om verborgen informatie uit data te halen. Data is vaak grillig en verdeeld over meerdere informatiebronnen. Het vereist kennis, kunde en tijd om data te verzamelen, te analyseren en om te zetten naar bruikbare informatie. De kracht van onze werkwijze is dat we interne databronnen kunnen verrijken met externe databronnen om zo tot nieuwe inzichten te komen. Door de juiste inzichten uit deze informatie te halen, kunnen de juiste beslissingen worden genomen en hiermee de prestaties worden verbeterd.

Verrijken van de informatievoorziening

Organisaties beschikken vaak over een grote hoeveelheid data over bedrijfsprocessen, klanten, concurrenten en activiteiten. Onze ervaring is dat het overgrote deel van de beschikbare data niet gebruikt wordt om de informatievoorziening van organisaties te verrijken. Hierdoor liggen er bij veel organisaties kansen om prestaties te verbeteren. Wij leveren op maat gemaakte analyses op basis van interne en externe informatiebronnen. Hiermee bieden we informatie ‘as a service’.

Uitvoeren van doelgerichte analyses


Naast het verrijken van de overall informatie voorziening, voeren we ook analyses uit met een specifiek verbeterdoel. Voorbeelden van analyses die TRENEL kan uitvoeren zijn het opsporen van fraude in boekhoudsystemen of email, het optimaliseren van werkkapitaal of voorraad, het analyseren van het sentiment onder klanten, het optimaal inplannen van vracht, het voorspellen van klantgedrag of het voorspellen van de marktontwikkelingen. Samen met de klant stellen we het precieze doel vast en bespreken we hoe het gewenste eindproduct eruit moet zien.

Ontwikkelen en onderbouwen van nieuwe business cases en modellen

Digitalisering, de opkomst van disruptieve technologieën en de ontwikkeling naar een deeleconomie leiden tot meer transparantie en in veel gevallen een eliminatie van activiteiten en processen. Ontwikkelingen op het gebied van robotisering, virtual reality, 3D printing en Internet of Things komen snel op organisaties af. Dit kan ertoe leiden dat bepaalde producten of diensten van organisaties op termijn hun relevantie verliezen.

Toegevoegde waarde

Wij helpen onze klanten om de toegevoegde waarde van de organisatie opnieuw uit te vinden en te borgen voor de toekomst. We ondersteunen organisaties met een out-of-the-box analyse van de waardeketen en de ontwikkeling van verrassende creatieve data gedreven producten voor vaak geheel nieuwe markten. Op deze manier helpen niet alleen in het volgen van een toekomstbestendige strategie, maar zorgen we ook voor concrete en onderbouwde business cases waar u direct mee aan de slag kan. 

Meer informatie?

© 2017 – Trenel BV  | KvK:  69497125  | General Terms & Conditions| Disclaimer